Meniu produse

Producători

mumio Afişează în mărime completă

mumio

contine aproximativ 28 elemente chimice, 30 elemente macro si micro precum si 10 oxizi diferiti de metale, 6 amino-acizi, vitamine B-uri, P, uleiuri eterice, venin de albine, substante asemnanatoare cu smoala, etc.

Detalii

26,00 RON

Customers who bought this product also bought:

 Boli ale tractului digestiv : ulcer gastric, ulcer duodenal , boli ale organelor ce participa la digestie ( stomac , splina , ficat ) ,vezica urinara , colite , gastrite . Se administreaza intern , de preferabil pe stomacul gol  1 – 2 ori / zi dimineata si seara timp de 25 – 28 zile .In cazul unor afectiuni netratate la timp se recomanda reluarea acestui ciclu dupa o pauza de 10 zile .

Cantitatea de extract pentru un ciclu de tratament  : 0,2 – 0,4 – 0,5 gr in functie de greutatea corpului : pana la 70 kg – 0,2 gr ; pana la 80 kg – 0,3 gr ; pana la 90 kg – 0,4 gr . Se dizolva deobicei in lapte in proportie de 1:20 ( se poate si in apa la 2 – 3 linguri ) si se adauga miere dupa gust . Se poate alterna dizolvarea rasinei in alte lichide ( suc de struguri , de castraveti , de afine , cu verdeata – patrunjel , chimen , cu galbenus de ou ,etc ) . In perioada tratarii bolilor intestinale si ale organelor sistemului digestiv trebuie supravegheata cu atentie dieta alimetara si moderatia in ceea ce priveste hrana .

    Hemoroizi : se administreaza pe stomacul gol de 2 ori / zi , dimineata si seara in cantitate de 0,2 gr / doza . In timpul tratamentului este obligatorie ungerea constanta , in adancime ( pana la 10 mm in interior )  a orificiului anal cu extract de Mumio®  in amestec cu miere , cantitate : 1:5 , 1:8 . Administrarea se reia timp de 25 zile dupa o pauza de 10 zile . Ungerea locului trebuie sa continuie timp de 3 – 4 luni , cu pauze de cate 10 zile . Cel mai bun rezultat se obtine prin aplicarea unui amestec de extract de “Mumio®”  cu ulei de piersici sau garsime de vaca in proportii identice .

     Fracturi ale oaselor : incheieturi , traume ale cutiei toracice , luxatii . Se administreaza o doza de 0,2 – 0,5 gr de preparat simultan cu efectuarea unui masaj puternic asupra zonei afectate . Tratamentul trebuie sa dureze 25 - 28 zile . Se reia dupa o pauza de 10 zile doar daca este necesar . Masarea zonei afectate trebuie sa continue neintrerupt pe durata intregului ciclu de tratament .

     Procese osteo – tuberculozice : zona oaselor iliac si pelvian , incheieturile genunchilor , afectiuni ale coloanei vertebrale . Se administreaza cate 0,1 – 0,2 gr de 2 ori / zi timp de 25 zile . Se reia tratamentul dupa o pauza de 10 zile  . Se combina cu lapte si miere in proportie de 1:20 .

     Tromboflebita : doze de cate 0,25 – 0,30 gr de 2 ori / zi timp de 25 de zile . Se combina cu lapte si miere in proportie de 1:20  , pauza de 10 zile intre ciclurile de tratament . In urma tratamentului cu Mumio® scade senzatia de durere , nivelul de sensibilitate , durerea membrelor , creste cantitatea de eritrocite , se normalizeaza ROE si formula leucocitara  . Dispar si celelalte simptome ale bolii . Creste continutul de hemoglobina .

     Rani infectate purulente si inflamate : arsuri , rani purulente . Se ung ranile cu 1 – 10% solutie de extract de “Mumio®” sau cu 2 – 3% solutie si crema .

     Fenomene dispeptice : (arsuri la stomac , greata , voma ) . Se administreaza 0,2 gr de rasina cu lapte sau miere sau aceeasi cantitate se dizolva intr-o lingura de ceai sau de apa fiarta . Se ia de doua ori pe zi , dimineata si seara inainte de culcare , timp de 24 – 26 de zile . Ranile incep sa se vindece dupa 10 – 15 zile .

     Otita purulenta : inflamarea urechii medii , slabirea auzului .Se picura in ureche cate 0,4 gr extract de “mumi”in amestec cu ulei , in proportie de 1:10 , de 2 ori / zi , dimineata si seara inainte de culcare . Se poate utiliza concomitent si intern 0,2 – 0,3 gr Mumio® in amestec cu lapte sau miere . Grabeste scurgerea puroiului si creste functia antiinflamatoare .

     Dureri de cap , migrene , ameteli , epilepsie , paralizia nervului facial : se administreaza 0,2 – 0,3 gr extract de “Mumio®”in amestec cu lapte si miere in proportie de 1:20 , de 2 ori / zi , dimineata si seara inainte de culcare , timp de 25 de zile . In cazul afectiunilor netratate la timp tratamentul trebuie repetat dupa o pauza de 10 zile .

     Balbaiala : se administreaza un amestec din extract – 0,2 gr si miere in proportie de 1:5 , 1:8 . Tratamentul trebuie sa dureze cel putin 4 – 6 luni .

     Hemoragie nazala : se picura in fiecare nara o cantitate de 0,1 gr extract de “Mumio®”in amestec cu ulei de camfor in proportie de 1:5 , 1:8 . Sangerarea dispare dupa 2 cicluri de tratament , acestea durand fiecare cate 25 de zile cu pauza de 10 zile intre ele .

    Inflamarea glandelor mamare : se recomanda acelasi tratament ca si in cazul altor afectiuni cronice sau de tip inflamator , cu diferenta ca in acest caz se administreaza in primele zile 0,2 gr extract de “mumi” , de 3 – 4 ori / zi , timp de 5 – 6 zile sau chiar mai mult .

     Hemoragie pulmonara : 0,2 gr extract de “Mumio®”in amestec cu sirop de visine , piersici , etc . in proportie de 1:20 . Tratamentul se face de 3 – 4 ori / zi  ; este necesar a se parcurge 3 – 4 cicluri de tratament a cate 25 de zile cu pauza de 10 zile intre ele . Daca forma afectiunii este grava tratamentul trebuie continuat .

     Alergii si inflamatii : angina , raceala , blocajul cailor respiratorii exterioare , stranut , tuse . Se administreaza pe stomacul gol 0,2 – 0,3 gr de extract in amestec cu lapte sau grasime de vaca si miere , dimineata si seara in proportie de 1:20 ; pe timpul noptii se bandajeaza nara inflamata sau gatul cu un tampon inmuiat in amestecul descris mai sus ; in caz de anghina  , se va face gargara cu amestecul de mai sus . Tratamentul trebuie sa contina cel putin 1 – 3 cicluri , in functie de gravitatea afectiunii . Ciclul de tratament este de 25 – 28 de zile cu pauza de 10 zile intre ele .

 

     Astm bronsic : acelasi tratament ca si pentru alergii si inflamatii , in plus se face si gargara cu amestecul respectiv .

 

     Afectiuni specifice femeilor : defecte ale tesuturilor organelor sexuale feminine ( rani pe colul uterin , procese inflamatorii )  . Se trateaza in felul urmator : inainte si dupa ciclul menstrual se pune pe zona afectata un tampon bine inmuiat in 4% solutie de extract din “Mumio®” . Ciclul de tratament dureaza 2 – 3 saptamani . Se repeta dupa o pauza de 10 zile .

Pe langa acest tratament se recomanda si ingerarea respectivei solutii , o data pe zi . Se interzice intretinerea de raporturi sexuale pe durata tratamentului .

 

     Sterilitatea la femei si barbati : diminuarea functiilor sexuale , hipospermie (calitatea scazuta a spermei) . Se administreaza 0,2 – 0,3 gr de extract de “Mumio®”in amestec cu suc de morcovi sau cu suc de afine in proportie de 1:2 , de 1 – 2 ori /zi , pe stomacul gol , dimineata si seara  , timp de 25 – 28 de zile . Rezultate excelente se obtin daca se amesteca rasina cu galbenus de ou sau cu sucurile diferitor plante medicinale . Dupa 6 – 7 zile de tratament se observa o imbunatatire a functiilor sexuale .

 

     Afectiuni ale nervilor periferici : radiculite , nevrodermite , plexite , nevralgii . Regiunea afectata se maseaza timp de 5 – 6 minute cu un preparat compus din 8 – 10% solutie pe baza de alcool , timp de 25 de zile . Dupa 10 zile se repeta acest procedeu . Concomitent aceasta solutie – 0,2 gr – se administreaza in amestec cu lapte si miere in proportie de 1:20 si se frictioneaza zonele afectate . Aceasta practica combinata cu un masaj usor al regiunilor afectate , duce la scaderea senzatiei de inflamare a muschilor , dispar senzatia de durere , de mancarime si alte simptome ale acestor afectiuni .

 

     Paradontoza : ( gingii , dinti , mucoasa cavitatii bucale , abcese locale ) . Se administreaza 0,2 gr rasina in amestec cu lapte si miere sau cu solutie de apa in proportie de 1:20 , concomitent adaugandu-se 5% solutie din extract de “Mumio®”. Acest amestec se ingereaza de 1 – 2 ori /zi , seara , inainte de culcare , timp de 25 de zile .

 

     Eczeme ale membrelor : membrele se introduc intr-o baie de apa care contine 5 – 6% solutie din extract de “Mumio®”, timp de 25 – 35 de minute . Concomitent se administreaza 0,2 gr in amestec cu suc de coacaze , de 2 ori/zi , dimineata si seara . Ciclul de tratament dureaza 25 de zile si se reia , la nevoie , dupa o pauza de 10 zile . Baia respectiva se poate inlocui cu o solutie din extract de “Mumio®”, pe baza de alcool sau suc , cu care se maseaza regiunile afectate . Acest fel de afectiune necesita tratament constant si regulat .

 

     In concluzie , exista o gama foarte larga de boli care se pot trata cu ajutorul produsului Mumio® . Majoritatea doctorilor , care au folosit Mumio® in tratamente in diferite clinici moderne aduc date importante despre proprietatile acestuia si despre modul in care acesta vindeca diferite boli .

     Produsul Mumio® brut se prezinta sub forma unor conglomerate de diferite marimi , de culoare bruna . Produsul Mumio® purificat se prezinta sub forma unor bucati microscopice fargile , stralucitoare , de culoare brun – inchisa , complet solubila in apa si mai putin solubila in alcool .

     Mumio® este un produs naturist . Ca biostimulator influenteaza pozitiv organismul uman , reprezinta un mijloc antitoxic , adaptogenic si intaritor , restabileste functionarea scazuta a nervilor periferici sau a centrilor de analiza ai creierului , participa la biosinteza celulelor , activeaza sistemul imunitar , regleaza procesele oxidanto – restabilizatoare .

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Program de functionare

Luni-Vineri 9:00-18:00
Sambata 9:00-14:00

Tel 0722 274 031

Contact prin email
24/24 Click aici.

Copyright © 2006 - 2018 S.C. Natural Vita 2006 S.R.L. All Rights Reserved.

Web Design si Administrare realizat de Alin Labau.