Meniu produse

Producători


Facturarea si expedierea
 produselor noastre se va face de catre:

S.C. Natural Vita 2006 S.R.L. 

Sediul: Str. General Dragalina, Nr. 23, Timisoara.
Cod Unic de Inregistrare: RO18224760
Of. Registrul Comertului: J11/1096/2005

Telefoane contact : 0764 44.87.87 , 0722 27.40.31


 ► Plata produselor se va face in momentul receptionarii coletuli, la oficiantul postal sau la curier. Pretul platit de dumneavoastra pentru produse este cel mai mic pret de distributie din Romania pentru vanzarea in magazine si pe internet. 


 ► Sunt disponibile in acest moment 2 modalitati de livrare
 a coletelor pe teritoriul Romaniei:

1. Prin Posta Romana, in sistem ramburs (cu plata la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartine adresa destinatarului). Durata de livrare este de 2-3 zile de la procesarea comenzii.

2. Prin Curierat Rapid, serviciu asigurat de firmele GLS si Cargus (in functie de zona geografica), disponibil pentru livrari in toata tara (inclusiv la sate si comune). Coletul va merge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier. Durata de livrare este intre 24 si 48 de ore de la procesarea comenzii.


Mentiuni importante cu privire la livrarea prin Posta Romana:

1. La 2-3 zile de la plecarea coletului din Timisoara, veti primi de regula in cutia postala un aviz informandu-va despre sosirea acestuia la oficiul postal de care apartineti. Din acel moment aveti la dispozitie 10 zile pentru a va prezenta la oficiul postal (cu buletinul de identitate si, eventual, cu avizul), solicitand ridicarea pachetului (dupa 10 zile de neprezentare, Posta Romana returneaza coletul expeditorului).

2Au fost semnalate numeroase cazuri in care avizul de instiintare de la Posta Romana nu a ajuns in cutia postala a destinatarului, desi coletul sosise la oficiul postal. In cazul in care fluturasul de notificare nu apare in cutia postala in maxim 5 zile de la primirea mesajului sau telefonului nostru de confirmare, va rugam sa verificati personal la oficiul postal de care apartineti sosirea coletului.

Mentiuni importante cu privire la livrarea prin Curierat Rapid:

1. Pe colet vor fi trecute datele dvs. de contact - in special nr. de telefon - necesare curierului pentru a va putea contacta in momentul ajungerii la destinatie. Este asadar necesar sa ne comunicati in formularul de comanda de mai jos cel putin un numar de mobil la care curierul sa va poata gasi in caz de necesitate.

 ►Taxele de livrare se vor adauga la valoarea cumulata a produselor solicitate, astfel incat pretul achitat de dvs. la ghiseul postal sau la curier pentru a intra in posesia pachetului va reprezenta costul cumulat al produselor, plus taxele de livrare.

  • In cazul livrarii prin Posta Romana, taxele sunt cele percepute in mod uzual pentru un pachet cu ramburs.


Valoarea coletului
(in RON)
Taxe Posta Romana
(in RON)
Taxe curierat rapid
(in RON)
1 - 400 7 20
400 - 700 0
peste 700 0 0

Program de functionare

Luni-Vineri 9:00-18:00
Sambata 9:00-14:00

Tel 0722 274 031

Contact prin email
24/24 Click aici.

Copyright © 2006 - 2019 S.C. Natural Vita 2006 S.R.L. All Rights Reserved.

Web Design si Administrare realizat de Alin Labau.