Meniu produse

Producători

Picture of Stelian Fulga

Stelian Fulga – terapeutul scolit in Tibet

"Nu exista nici boli si nici bolnavi. Toate bolile vin de la o alimentatie necorespunzatoare. Viata si moartea se afla in intestinul gros. De aceea, orice tratament naturist sau alopat trebuie sa inceapa prin dezintoxicarea organismului".

"Mi-am invins propria moarte" Stelian Fulga s-a nascut la Craiova in urma cu 49 de ani. A facut box de performanta pina la 30 de ani, cind doctorii l-au operat, i-au spus ca are ciroza, cancer la ficat in stadiul final si ca mai are de trait doar o luna de zile. Si-a amintit atunci de toate loviturile din ring pe care le-a primit in ficat si doar speranta l-a mai tinut in viata ca sa afle de tratamentele naturiste ale renumitului terapeut dr Valeriu Popa. "M-am dus la el cu lacrimi in ochi, Dumnezeu sa-i tina memoria treaza! Imi amintesc ca mi-a spus: «Baiete, din punct de vedere energetic mai ai viata, dar corpul fizic ti-e mort. Mai ai o singura sansa: postul cu apa distilata».

I-am urmat sfaturile. Am postit 28 de zile fara sa maninc nimic, am baut numai apa distilata si am facut clisme cu rostopasca si pelin. Apoi mi-am facut analize si mi s-a spus ca problema nu se rezolvase. Am urmat tratamentul inca 47 de zile. Senzatia de foame imi disparuse. Dr Popa spunea ca un om poate sa traiasca fara mincare 100 de zile si ca, de fapt, atunci cind iti este foame iti este sete. Cind m-am dus iar la medic, acesta mi-a spus: «Domnule, credeam ca ai murit!». Mi-a facut analizele si a fost si mai surprins.

Nu mai ramasese nici urma de boala si ficatul meu era perfect normal. Cu dr Popa, omul care mi-a dat din nou viata, am mai colaborat inca un an de zile si am invatat multe...", ne-a spus Stelian Fulga. Ucenicul shaolin Dupa vindecare, Stelian Fulga a emigrat cu familia in Statele Unite, a colindat lumea (52 de tari) si a adunat de peste tot unde ajungea retete naturiste si leacuri din batrini. Avea o promisiune facuta lui Dumnezeu ca, daca scapa de boala, va face orice ca sa ajute oamenii. "Gindul si dorinta lui Valeriu Popa au fost ca eu sa ajung in Tibet. In 1991 am ajuns acolo. Printr-un miracol, am fost unul din cei trei oameni alesi din multimea sosita (peste 4.000 de pelerini) pentru initiere in tratamentele naturale facute de calugarii shaolin. Am stat patru ani intr-o manastire din faimoasa vale Hunza, situata undeva intre Tibet si Nepal, unde este interzis accesul strainilor.

Am intilnit calugari in virsta de peste 150 de ani. Am vazut cu ochii mei cazuri de levitatie si de "mers" pe apa si cum acesti calugari vindecau in citeva minute boli considerate incurabile. Le-am copiat obiceiurile, le-am respectat invataturile si mi-am notat retetele folosite de ei pentru vindecare. Am acumulat in fiecare zi noi cunostinte despre plante si diverse tehnici de preparare a lor. Sihastrii shaolin traiesc in pesterile din munti, se hranesc cu legume, fructe si radacini crude. Acesta este secretul longevitatii lor!", ne-a marturisit Stelian Fulga.

Scoala tibetana a insemnat momentul de cotitura in viata fostului muribund, devenit el insusi terapeut. Astazi, tratamentele sale sint cu totul spectaculoase, iar efectele miraculoase se simt dupa foarte scurt timp, uneori chiar din a doua zi.

– Care este metoda dv de tratament si pe ce se bazeaza?

– Metoda s-ar putea numi bio-energo-terapie. In Tibet, de la calugarii shaolin, am invatat ca boala este un dezechilibru energetic care impiedica eliminarea pe cai naturale a infectiilor si toxinelor din organism. Eu cred ca esentiale in procesul de mentinere a sanatatii sint digestia si puritatea singelui. Mi-am dat seama ca la baza oricarei afectiuni sta o problema digestiva. Tot tractul digestiv, de la limba pina la rect, se incarca de-a lungul vietii cu toxine care genereaza boli. Constipatia este cel mai mare dusman al omului, pentru ca are loc un proces rapid de trecere a toxinelor in singe. Cind singele are prea multe toxine, devine viscos, irigarea creierului nu se mai face cum trebuie, iar creierul nu mai are capacitatea sa coordoneze optim procesele metabolice din organism. Nu poti elimina boala daca nu scoti toxinele din corp! Eu incep toate tratamentele cu o cura de dezintoxicare digestiva, iar taierea sub limba este un procedeu care ma ajuta la purificarea singelui.

– Totusi, care este secretul vindecarilor dv?

Dezintoxicarea totala a tractului digestiv. In numai o singura zi, preparatul meu elimina toxinele din corp, ceea ce inseamna inceputul vindecarii. Este ca un dus interior care "spala" tractul digestiv si organele anexe: pancreas, bila, ficat, rinichi. Se elimina tot, fie ca sint infectii, toxine, reziduuri, calculi biliari si renali. Eu le recomand mereu pacientilor mei sa-si controleze fecalele dupa ce iau preparatul, ca sa vada si ei ce pot elimina din organism. Nici nu va inchipuiti! Acest preparat elimina pina si colesterolul din singe.

– Ce contine acest preparat miraculos?

– Un extract din Arborele de Camerun, care este cel mai puternic laxativ din lume, ulei din seminte de in, care protejeaza mucoasa intestinala si regenereaza celula hepatica si ulei din seminte de struguri, care ajuta la drenarea bilei, rinichilor si ficatului. Prin acest tratament, constipatia, durerile de cap, problemele digestive si problemele biliare se vindeca intr-o singura zi.

– Ce boli ati mai reusit sa vindecati?

– Orice fel de boala in afara de psoriazis si cancer de oase. Totul sta scris in fisele pacientilor mei. Ca sa enumar acum toate bolile vindecate de mine ar fi o lista prea lunga. Ciroza se vindeca intr-o luna, cel mult doua. Conditia este ca pacientul sa mearga singur si sa ajunga la mine pe picioarele lui. Pentru fiecare afectiune in parte fac tratamente bazate pe extracte din plante, argila, pe o dieta corespunzatoare si, in cazul bolnavilor de cancer, pe clisme cu rostopasca si cafea.


Program de functionare

Luni-Vineri 9:00-18:00
Sambata 9:00-14:00

Tel 0722 274 031

Contact prin email
24/24 Click aici.

Copyright © 2006 - 2019 S.C. Natural Vita 2006 S.R.L. All Rights Reserved.

Web Design si Administrare realizat de Alin Labau.