Meniu produse

Producători

ALOE FEROX Afişează în mărime completă

ALOE FEROX

Detoxifiant, atât de puternic şi de complex ca acţiune, încât este aplicat cu succes în cazuri dintre cele mai diverse, de la diabet şi tumori, până la curele de slăbire, unde are o eficienţă fenomenală.

Detalii

23,00 RON

5 other products in the same category:

Detoxifiant, atât de puternic şi de complex ca acţiune, încât este aplicat cu succes în cazuri dintre cele mai diverse, de la diabet şi tumori, până la curele de slăbire, unde are o eficienţă fenomenală.

Descriere:

Aloe ferox – se mai numeşte şi Aloe amara, deoarece are gustul amar şi, tot o dată, acțiunea detoxifiantă cea mai intensă dintre toate speciile de aloe. Aloe ferox este şi varietatea cea mai folosită în Africa de Sud (care este zona de origine a tuturor speciilor de aloe), dar şi în Japonia, în China, în Corea. Această specie va fi, de fapt, "vedeta" următorilor ani, ea fiind deja folosită cu predilecție în studiile clinice mai recente.

Compozitia/capsulă:

Aloe ferox 460mg.

Capsulele conţin sucul de culoare galbenă, uscat pe cale naturală, în jet de aer, până când se formează nişte cristale chihlimbarii, foarte concentrate în principii active, care poartă numele de aloe cristalizată.

Indicatii terapeutice:

Se administrează contra obezităţii, diabetului, tensiunii arteriale, pentru întărirea imunităţii, ca adjuvant în boala canceroasă etc.

Gută –Se administrează capsulele cu suc de aloe cristalizat, câte 3-4 pe zi, în cure de două săptămâni, după care se fac două săptămâni de pauză, apoi tratamentul se poate relua. Este un tratament recomandat mai ales persoanelor care au alimentație hiper-proteică, care au probleme reno-urinare ce împiedică eliminarea normală a ureei, precum și celor care au avut antecedente de gută în familie.

Cancer de colon – la acest capitol, atât aloe cristalizată, cât și gelul de aloe, sunt adevărate elixiruri. Cristalele amare de aloe pun colonul la treaba, împiedicând apariția constipației, proliferarea celulelor maligne în colon (au și efect antioxidant), precum și apariția florei anormale. Se administrează sub formă de capsule, câte 3 pe zi, pe stomacul gol, în cure de două săptămâni, repetate o dată la 2 luni.

Cancer de piele – folosită intern și extern, aloe are un efect de prevenire a diferitelor forme de cancer de piele. Intern, se administrează aloe cristalizată, câte 1-2 grame pe zi, având efect antioxidant și detoxifiant puternic.

Tromboflebită –Se administrează capsulele cu aloe, câte 2-3 pe zi, în cure de 14 zile, urmate de 10 zile de pauză, după care tratamentul se poate relua.

Tratamente Interne:

Imunitate – o cercetare făcută într-un spital din Corea de Sud, pe pacienți umani, a demonstrat că substanţele amare din aloe îmbunătăţesc imunitatea. Mai precis, aloe administrată intern creşte producţia de celule ale sistemului imunitar (NKC, monocite) şi le face mai active. Studiul, făcut în 2007, de către un colectiv de medici de la "Catholic University of Korea", a fost făcut pe 102 pacienţi, care au fost împărţiţi în 3 loturi. Primul lot a primit 1,2 grame de aloe pe zi, cel de-al doilea lot 0,6 grame pe zi, iar cel de-al treilea lot a primit un remediu placebo (fals). Tratamentul a durat vreme de 8 săptămâni, iar rezultatele cele mai bune au fost obținute de către cei care au primit doza maximă, dar şi cei care au luat doza mai mică au obținut rezultate notabile. Aceasta, în timp ce la persoanele care au luat remediul placebo nu s-au înregistrat modificări notabile. Aşadar, pentru mărirea imunităţii, ţineţi cure cu o durată de 4-6 săptămâni, timp în care veţi lua câte 2-3 capsule de aloe, la două ore după masă.

Constipaţie – de regulă, orice remediu nu prinde decât la unii pacienţi, exercitându-şi acţiunea terapeutică asupra acestora, în timp ce la ceilalţi nu are nici un efect. În cazul constipaţiei, acţiunea acestei plante este uimitor de amplă, având efecte la mai mult de 70% dintre cei care au luat extractul cristalizat. Aceasta pentru că aloe stimulează peristaltismul intestinal, stimulează secreţia de sucuri digestive, normalizează flora din colon, accelerând foarte mult tranzitul intestinal. Se administrează capsulele cu aloe, câte 1-2 luate de trei ori pe zi, pe stomacul gol, dimineața, la prânz şi seara.

Diabet – cinci substanţe descoperite în aloe, numite fitosteroli, au efecte foarte puternice contra diabetului. Cercetătorii japonezi conduuşi de dr. M. Tanaka, au demonstrat, printr-un studiu de medicină experiementală făcut în 2006, că 50 ml. de gel de aloe administrat zilnic duce la scăderea şi stabilizarea glicemiei. O altă cercetare pe pacienţi umani, făcută în spitale din India, în anul 2008, sub conducerea dr. Sridevi Devaraj, a arătat că doar două capsule de aloe (a câte 500 mg. fiecare), administrate zilnic, opresc evoluţia diabetului de tip II.

Reumatism – aloe conţine numeroase de substanţe antiinflamatoare, inclusiv un precursor de aspirină, descoperit în 1982 de către biochimistul John Feggers, de la Univeristatea din Chicago, Statele Unite. Ca atare, administrarea acestei plante în timpul puseelor reumatice reduce senzaţia de durere, ajută la recăpătarea gradată a mobilității articulare şi scurtează durata crizei. Se adminsitrează capsulele de aloe cristalizată, câte trei-patru pe zi, în cure de 2 săptămâni, urmate din cinci-şapte zile de pauză.

Adjuvant în cancerul pulmonar – încă din anul 1989, cercetătorii de la Institutul Medical din Okiniwa, Japonia, au raportat descoperirea a trei substanțe cu efect antitumoral în aloe. Cercetătorii au concluzionat că aloe ajută la încetinirea sau chiar stoparea evoluției tumorilor pulmonare, dar și la prevenirea apariției acestora. Se administrează gelul de aloe pentru uz intern, din care se iau câte 50 ml. zilnic, precum și capsulele cu aloe, câte 2-3 pe zi.

Adjuvant în leucemie – studiul japonez anterior menţionat, precum şi un studiu de medicină făcut într-un institut american, în anul 1991, demonstrează faptul că un compus din aloe, numit manoză, existent atât în gelul cât şi în extractul cristalizat din sucul acestei plante, are efecte favorabile în leucemie. Se ţin cure de câte două săptămâni, alternative, în care se administrează gelul de aloe, câte 100 ml. pe zi, respectiv capsule cu aloe, câte 3-4 pe zi.

Candidoză digestivă, adjuvant în candidoza pulmonară – se fac în alternanţă cure cu gel de aloe, din care se iau câte 50-100 ml. pe zi şi cu extract cristalizat de aloe, din care se iau câte 1200-1800 mg. pe zi, ambele având efect anticandidozic. Zaharurile din aloe ajută la proliferarea bifidobacteriilor din colon, care inhibă dezvoltarea în exces a candida. În plus, extractul cristalizat de aloe este un puternic stimulent imunitar, care va ajuta organismul să ţină singur sub control infecţia.

Aloe Ferox şi kilogramele în plus:

Dintre toate speciile de aloe, Aloe ferox, are efectele cele mai puternice în curele de slăbire. De ce? Pentru că substanțele amare pe care le conţine în mari cantităţi au un efect detoxifiant extrem de intens. Atât de intens, încât tratamentul pentru slăbit cu această plantă va fi făcut cu unele precauţii. Mai precis, extractul cristalizat din această plantă va fi administrat în doze moderate, crescute progresiv, pentru a nu pierde kilograme prea brusc și pentru a nu perturba sistemul cardiac sau nervos. Această specie de aloe acţionează contra obezităţii și supraponderalității pe trei căi simultan:

  • Are efecte laxative şi diuretice puternice, printre cele mai puternice dintre remediile din flora mondială, care aduc după sine o scădere masivă în greutate pe seama eliminării materiilor reziduale și a apei în exces din țesuturi. Această acţiune este vizibilă într-un timp destul de scurt (maximum două săptămâni), ceea ce face ca acest remediu să aibă un succes deosebit în rândul persoanelor care se luptă cu kilogramele în plus.
  • Inhibă apetitul alimentar – deşi plantele amare stimulează în general pofta de mâncare, substanţele răşinoase din aloe au un efect contrar, la cele mai multe persoane scăzând apetitul pentru alimente, mai ales la administrarea sistematică, pe perioade mai lungi de timp.
  • Măreşte uşor rata metabolismului – studiile de medicină experimentală au arătat că administrarea extractului cristalizat de aloe conduce la arderea mai multor calorii de către organism, pe seama proceselor digestive, proceselor de eliminare etc.
  • În plus de toate acestea, administrarea de aloe cristalizată creşte producţia de colagen din organism, aşa cum o arată un studiu corean recent. Or colagenul este cel care dă elasticitate pielii şi ne ajută să nu arătăm, inestetic, ca şi cum ne-ar fi rămas pielea largă, după slăbitul rapid. Totul este ca această plantă să fie administrată din timp, adică şi pe parcursul curei de slăbire şi sistematic.

Totuşi, trebuie ținut cont că acest remediu se ia în doze moderate și corelat cu un regim alimentar echilibrat, cu mai puține calorii. În Occident există moda administrării în mari cantități a acestei plante, care produce o purgaţie puternică, ceea ce va duce la o scădere foarte bruscă, cu adevărat spectaculoasă, în greutate, dar asociată cu deshidratare, cu pierderea de potasiu şi de magneziu, cu dezechilibre care pot merge până la hipotensiune, aritmii cardiace.

În curele de slăbire, Aloe ferox se administrează sub formă de capsule câte 2-4 pe zi, doza fiind ajustată în funcţie de tranzitul intestinal. Dacă aveţi predispoziţie spre constipaţie, doza va fi cea maximă, dar va fi redusă prompt dacă aveţi mai mult de patru-cinci scaune pe zi. De regulă, o cură ţine 2 săptămâni, după care se fac 5-7 zile de pauză, iar apoi tratamentul se poate relua. Şi încă un truc: luaţi fiecare pastilă de aloe cu o cană de ceai călduţ de chimen, rozmarin sau cimbrişor, vor completa excelent acţiunea depurativă a Aloe ferox.

Mod de administrare:

De regulă, se iau 2-3 capsule de aloe pe zi, în cure de 30 de zile, urmate de 15 zile de pauză. În mod excepţional, în curele de slăbire se pot lua 4-6 capsule pe zi, dar nu mai mult de 14 zile, pentru că procesele de eliminare devin adesea atât de intense, încât poate apărea o pierdere prea mare de minerale esenţiale (cum ar fi potasiul, magneziul) din organism.

Precauţii şi contraindicaţii:

Interzis in caz de obstructie intestinala, inflamatii intestinale acute (boala Crohn, colite ulcerative), ileus, abdomen chirurgical acut, apendicita, gastrită acută, ulcer gastric ,colită de fermentație, diaree cronică, sindromul colonului iritabil, dureri abdominale de etiologie necunoscuta.

Femeile însărcinate nu vor consuma aloe, deoarece poate stimula contracţiile uterului. Nici femeile care alăptează şi copiii până la 3 ani nu vor lua această plantă.

În curele de slăbire, capsulele cu aloe nu vor fi supradozate, deoarece pot duce la scăderi prea rapide în greutate şi, de asemenea, pot duce la pierderea în exces minerale, provocând deficit de potasiu (hipokaliemie) sau magneziu.

A nu se administra concomitent cu glicozide cardiotonice (digoxina), medicamente antiaritmice, diuretice, corticosteroizi, lemn-dulce, antidiabetice.

Prezentare:

Flacon cu 40 capsule.

 

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Program de functionare

Luni-Vineri 9:00-18:00
Sambata 9:00-14:00

Tel 0722 274 031

Contact prin email
24/24 Click aici.

Copyright © 2006 - 2018 S.C. Natural Vita 2006 S.R.L. All Rights Reserved.

Web Design si Administrare realizat de Alin Labau.